Het verhaal van hart en ziel

Laten we maar meteen beginnen bij het begin. Wie ik ben. Wat ik doe. En waarom vooral… Gitte is mijn naam, ik ben een deeltje van een vier-eenheid. Mau is mijn allerliefste man, Silas is mijn oudste welp van (bijna) 6 en Nova is mijn passionele dochter van 4.

Als je me zo rond mijn 12 jaar had gevraagd wat mijn allerliefste wensen waren (echt waar, vraag maar aan m’n moeder) dan waren dat er consistent 3.

  1. Een schone kroost; check
  2. Wonen op een beeldschoon erf met boerderijtje; … ooit …
  3. Mijn eigenste winkel; euh … check en toch niet check

Want iets meer dan een jaar geleden was het zover, mijn eigen winkel, Hart en Ziel kwam tot leven.

Hart en Ziel was een winkel vol moois voor een hartverwarmend interieur. Woonaccessoires, kamerplanten, papierwaren, juwelen, cadeautjes en nog veel meer … En al gauw werd de winkel steeds groener en groener.  Zo ook mijn leven en interesses. En mijn kennis. (hoewel ik, tot ikzelf in de aarde lig, zal blijven bijleren)
Op het Laar, midden in het bruisende hart van Borgerhout, was de winkel te vinden. En het was super… en ergens ook niet. Want ik heb namelijk steeds conflicterende dromen. Een winkel en een gezin bijvoorbeeld. Voor ik op iemands tenen trap, het is natuurlijk mogelijk. Maar niet zo vanzelfsprekend. Toch niet voor mij. (ook niet voor mijn ouders trouwens, van pas gepensioneerd naar winkel-assistenten en zowat halftijds opvang voor de kinderen) Maar het was schoon, en zeker voor herhaling vatbaar. Later.

Intussen is het tijd voor de volgende droom; deze site.

Waarop ik plantjes mag verkopen. Mensen mag vinden om mee samen te werken. Schrijven over planten en op zoek gaan naar de mooiste plekken om ze te bewonderen.

Dus bij deze, droom nummer 4; www.hartenzielwonen.be

Welkom

 

Het verhaal van hart en zielHet verhaal van hart en ziel
Het verhaal van hart en zielHet verhaal van hart en ziel

Hart en ziel op het laar in borgerhout

Het verhaal van hart en ziel
Het verhaal van hart en zielHet verhaal van hart en ziel
Het verhaal van hart en ziel
Het verhaal van hart en ziel

'Plants Make People Happy'